February 21, 2010

Out now: Kehä 4 - 12 kuvaa


Artist:
Kehä 4
Title:
12 kuvaa

Format:
CD (12 trx / 36 min)

Label:
Plastic Passion

Code:
PVC 072

Release Date:
February 2010


 
12 kuvaa on turkulaisen Kehä 4 -yhtyeen kakkosalbumi, joka esittelee nimensä mukaisesti biisimuotoisesti 12 kuvaa. Kuvissa liikutaan rannoilla ja maanteillä bensaa ja itseään kuluttaen maisemien vaihtuessa ja vastausten väistellessä etsijäänsä.

Kehä 4 -yhtyeen 80-lukuinen suomirock on yhdistelmä radiopopin tarttuvuutta ja uuden aallon asennetta ja vaikka aikaa onkin kulunut jäsenten ensimmäisistä levytyksistä, niin silti energiassa kuuluu sama innostuneisuus kuin joskus kauan sitten. Biisintekijäkaksikosta laulaja-kitaristi Hemmo Lukander debytoi aikoinaan Johannalle levyttäneessä Metropojissa ja kitaristi Taskinen puolestaan Poko Rekordsin laskuun ja Jussi Hakulisen tuottamana Yo-Yossa.

Vuoden 2006 debyyttialbumin jälkeen Kehä 4 on uudistanut rytmiryhmänsä. Basistiksi löytyi molemmille biisintekijöille entuudestaan tuttu rytmittäjä Eugen Kerkola ja rumpaliksi Hundred Million Martians -yhtyeestä tuttu Jarkko Lehti. Edu Kettunen oli studiossa taustalaulamassa ja soittamassa perkussioita. Tuottaja Pasi Kerkola vastaa myös levyn kosketinsoitinosuuksista.

lisäinfoa: www.keha4.com

12 kuvaa -albumi saatavana hyvinvarustetuista levykaupoista tai suoraan Plastic Passionilta hintaan 12 eur (sis. p&p).

No comments: