September 25, 2010

Almost Out Now: Uudessa perheessä

Tero-Petrin Uudessa perheessä tilattavissa ja ladattavissa

Uudessä perheessä -albumi ilmestyy keskiviikkona 29.9. ja levyä voi ostaa monista mainioista levykaupoista kuten 8 Raidasta ja Levykauppa Äx:stä. Julkaisupäivänä klo 17 nähdään/kuullaan Tero-Petrin instore-keikka 8 Raidassa, joten turkulaisilla on tuolloin mainio tilaisuus yhdistää levy & live.

Levyä voi tilata suoraan Plastic Passionilta hintaan 12 EUR (sis. postikulut Suomeen). Tilaukset osoitteeseen plastic.passion (at) luukku.com ja lisäohjeita tulee paluupostissa. Plastic Passionin levykauppasivustolta löytyy tiedot myös muista saatavilla olevista levyistä.


Digilataajille tiedoksi, että levy on tällä hetkellä myynnisä iTunesin kautta ja lähiaikoina tulossa myyntiin mm. Amazoniin ja Nokia Ovi -palveluun.

Ensimmäinen julkaistu arvio levystä nähtiin uusimmassa Soundi-lehdessä, jossa levy rankattiin 4/5 arvoiseksi ja eilen ilmestyneessä HS:n Nyt-liitteessä Tero-Petri kertoi ajatuksiaan mm. Tuula Amberlasta. Painettuun lehteen päätyi haastattelun lisäksi kuvallinen tieto, että Ilkka Mattilan levyarvio löytyy Nytin nettisivuilta.

Tero-Petrin omille nettisivuille on lisätty audiovisuaalista studiolive-materiaalia ja MySpaceen päivittyy julkaisupäivään asti näytemateriaalia tahdilla biisi per päivä.

No comments: