September 18, 2010

Tero-Petri uuteen perheeseen

Artist:
Tero-Petri
Title:
Uudessa perheessä
Format:
CD album (12 trx)
Label:
Plastic Passion
Code:
PVC 078
Release date:
29.9.2010

Tero-Petri Suovanen julkaisee 29.9. toisen soololevynsä "Uudessa perheessä". Levyn sympaattinen pop tarjoaa monimuotoisia glam rock-, iskelmä- ja konemusavivahteita. Sanoituksia kuunnellessa musiikin tyylilajit jäävät kuitenkin taka-alalle. Tero-Petri malttaa kertoa kappaleissaan ehjän tarinan alusta loppuun asti. Albumin herkimpiä hetkiä on Vastarannan valoa –biisi, jossa Tero-Petri kertoo opettaja/oppilas-rakkaustarinan yhdessä Tuula Amberlan kanssa.

"Huomaamatta tuli tehtyä teemalevy. Uudessa perheessä totutellaan ja opitaan uusioperheen tilanteeseen. Kahdentoista laulun aikana otetaan vastaan se hyvyys, mitä elämä voi tarjota. Aika monessa kappaleessa teemana on myös suomalainen uhrautuva ja ehkä turhankin sisukas asenne. Siitä voi opetella pois. Avaimet löytyvät tältä levyltä!"

Uudessa perheessä -levyllä Tero-Petrin tukena soittaa vuoden ”Tuolilta herännyt” –debyytiltä (Plastic Passion 2008) tuttu yhtye (Mika "Moilu" Moilanen - rummut, Jakke Aho – basso ja Mikke Helenius - kosketinsoittimet). Bändisoundin ja yhteishengen hitsautuminen kajahtaa levyllä komeasti.

"Toimivaa bändimeininkiä ei saa musiikkiin miksattua millään tietokoneohjelmalla, vaan hyvä meno saatiin aikaiseksi perinteisesti treenikämpillä ennen studioon menoa.”

Uuteen perheeseen –albumin kanssa samoihin aikoihin ilmestyy Karlik Filmsin julkaisema Elävänä-DVD, jossa nähdään ja kuullaan Tero-Petrin uutta ja vanhempaa musiikkia, niin soolona kuin bändinkin kanssa.

Syksyllä alkaa myös keikkailu. Tero-Petri Suovasen soolokeikat tunnetaan kaoottisina performansseina. Bändikeikoilla huomion keskipiste on enemmänkin musiikissa. Kumpaakin herkkua tulee olemaan tarjolla. Tämä musiikki vie hyvän mielen luo.

www.tero-petri.com

No comments: