August 03, 2012

Out now: Ismo Laakso Psychoboogie Explosion

Artist:
Ismo Laakso Psychoboogie Explosion
Title:
Ismo Laakso Psychoboogie Explosion featuring Petri Bäckström
Code:
PVC 084
Label:
Plastic Passion
Release date:
August 2012

Ismo Laakso Psychoboogie Explosion syntyi vuonna 2010 Turun Kaupunginteatterin Burn Inn Burlesque Motel -esityksen housebändiksi. Burlesque show'n musiikissa yhdistyi 40-lukulainen psykoottinen pianoboogie sekä oopperalaulu ja kaikki tämä täydentyi uhkaavankuuloisella kompilla.

Kapellimestari Ismo Laakso (mm. AD, Inkinen, Ismo Laakso Quartet, useita teatteriproduktioita) valikoi esitykseen musiikkia mm. psykoottisen bluesin ja varhaisen rock'n'rollin pioneereilta Professor Longhairilta, J.B. Lenoirilta ja Dale Hawkinsilta, mutta myös uudemman musiikin tekijöiltä kuten Eagles of Death Metalilta, Babes in Toylandilta ja Alice Cooperilta.

Burn Inn Burlesque Motel on esityksenä historiaa, mutta Ismo Laakso Psychoboogie Explosion jäi yhtyeenä elämään. Yhtyeen ensimmäisenä julkaisuna on ilmestynyt yli 72-minuuttinen (26 biisiä) albumi, joka on menneisyyttä kunnioittan julkaistu vinyylireplika-CD:nä ja muistuttaa pahvikuorineen 7"-singleä.

Levy tilattavissa Plastic Passionilta suoraan kotiin kannettuna hintaan 10,00 EUR (sis. p&p). Tilausohjeet Plastic Passionin verkkokaupasta.

No comments: