June 04, 2014

Out now: Wrum - Tivoliartist:
Wrum

title:
Tivoli

format:
CD (vinyl replica)

label:
Plastic Passion

code:
PVC 089

release date:
June 2014


Takapihojen rocktähdet ovat täällä taas!

Takapihojen rocktähdet oli pienoinen radiohitti ja myyntilistoilla Top 20 -kamaa vuonna 1980. Ja edelleenkin biisi jatkaa elämäänsä uudenaallon klassikkona. Tekijä hitin takana oli turkulainen Wrum-yhtye, joka eli lyhyen elämän 80-luvun alussa jättäen jälkeensä yhden albumin sekä kolme sinkkua.

Kesällä 2009 Wrum teki alkuperäisessä ja ainoassa kokoonpanossaan onnistuneen comeback-keikan DBTL-festivaalilla ja siitä alkoi Wrumin toinen elämä. Kakkoskierroksen ensimmäinen albumi 8010 ilmestyi keväällä 2010 ja nyt kesäkuussa on aika kolmannen albumin.
Tivoli-albumilla Wrum kuulostaa edelleenkin itseltään ja tarjoaa keitoksen, jossa yhdistyy pateettinen uuden aallon suomirock ja pohjoinen reggae-komppi. Ja jos mukana ei olisi riittävän suurta annosta häröilyä, niin Wrum ei olisi Wrum.

Levy ilmestyy kesäkuun aikana myös digitaalisessa formaatissa, mutta ensimmäiseksi on saatavilla ainoastaan vinyl replica CD, jolla kuullaan täysi annos eli 10 biisiä. Digitaalisesta julkaisusta (sekä mahdollisista uusintapainoksista) tullaan pudottamaan pois hieno versio Neil Youngin Like a Hurricanesta, sillä biisintekijä/laulaja Jabi Hirven TVO-käännökselle ei valitettavasti saatu julkaisulupaa.

Levy on tilattavissa Plastic Passionilta hintaan 12,00 EUR (sis. postit Suomeen). Kesäkuun erikoistarjous Tivoli + 8010 yhteensä 15,00 EUR. Tilaukset osoitteeseen plastic.passion (at) luukku.com. Paluupostissa maksuohjeet.

No comments: