August 18, 2015

Jani Matti Juhani & Mustat Käärmeet & Plastic Passion

Tiedote 18.8.2015 - julkaisuvapaa heti

Turkulainen 20-vuotias pienlevymerkki Plastic Passion (mm. This Empty Flow, Wojciech, 500 kg lihaa, Tero-Petri, Iida Umpikuja) on sopinut yhteistyöstä Jani Matti Juhani & Mustat Käärmeet -yhtyeen kanssa. Syksyn 2015 aikana julkaistaan tamperelaisyhtyeen kakkosalbumi Kis kis, joka ilmestyy sekä vinyylinä että kasettina. Talvella 1995 aloittaneen Plastic Passionin viisi ensimmäistä julkaisua olivat kasetteja, joten paluu kasettikantaan 18 vuoden tauon jälkeen sopii mainiosti juhlavuoteen. Vinyyliä Plastic Passion on julkaissut viimeksi tämän vuoden keväällä.

Jani Matti Juhani & Mustat Käärmeet julkaisi debyyttialbuminsa myös keväällä 2015 ja levy on jo loppuunmyyty. Tuotteliaan Jani Matti Juhanin menneisyydestä löytyy mm. levytyksiä Jann Wilde -nimellä, uuden aallon synapop-yhtye The Saturnettes ja 60-lukuinen indiepop-yhtye Volter. Viime vuonna toimintansa aloittanut Mustat Käärmeet on onnistunut hyppäys suomenkieliseen materiaaliin. Teksteissä Jani Matti Juhani ottaa kantaa yhtäaikaisesti sekä ilkikurisin että miellyttävin sanankääntein. Musiikillisesti Mustat Käärmeet huhuilevat monipuolisesti 60- ja 70-lukuisen popin, rockin ja folkin maailmaan.
Masterointivaiheessa olevan albumin kehitysvaiheita voi seurata facebook-ryhmässä ja samalla voi varmistaa itselleen levyn erikoisversion, jossa vinyylikuorien välissä on LP:n lisäksi bonusmateriaalia sisältävä CD. Kaupallisiin tarkoituksiin laserlevyä ei valmisteta. Jani Matti Juhanin ja Mustien Käärmeiden maailmassa CD ei ole tätä päivää. Vinyyli ja kasetti ovat.

www.plasticpassion.tk / facebook.com/plasticpassionlabel /
plastic.passion(at)luukku.com /  +358 40 7422 580
http://janimattijuhani.tumblr.com / facebook.com/janimattijuhani

Kis kis -ryhmä

No comments: