November 04, 2015

Salaliiton debyytti-LP joulukuussa
Debyytti-LP ilmestyy vinyylinä 18.12.2015.

Virallinen ennakkomaistiainen ladattavissa wavina radiosoittoa ja kuuntelua varten
Kaikilla on aikaa
(säv. & san. Ossi Alisaari)
FI7PP1500028
Plastic Passion, PVC 093, 2015

Salaliiton pitkään kypsytelty debyyttilevy julkaistaan joulukuussa. Nakkilasta, Raumalta, Forssasta ja Porista aikojen saatossa Turkuun ankkuroituneet salaliittolaiset löysivät toisensa kolme vuotta sitten yhteisen ystävän synttäreillä ja Salaliiton vahva musiikillinen ja henkinen side löytyi heti ensimmäisissä treeneissä.

Soittajien sadat keikat edellisissä yhtyeissä antavat mahdollisuuden musiikillisten mielikuvien toteuttamiseen. Tässäpä yhtye, jonka ajoittain vahvan progressiivinenkaan soittotatsi ei katkaise yleisön tanssia. Kappaleet hehkuvat ja kätkevät sisäänsä monenlaista koukkua ja vaaraa.

"Kuuntelijaa pitää rokottaa, eli sujauttaa sokeripalaan oudomman makuista luonnonuutetta. Käsittelen teksteissä kuitenkin paljon asioita, joita en ole uskaltanut tai voinut tehdä, vaikka ehkä haluaisinkin. Perinteiset rakkauslaulut ei ole mua juuri koskaan kiinnostaneet.", kertoo laulaja-kitaristi Ossi Alisaari, joka oli kerännyt laatikkoonsa Penniless-yhtyeelle sopimattomia kappaleita.
Salaliitto äänestettiin mukaan musiikkialan asiantuntijoiden valitsemaan Tulevaisuuden tusinaan. Vuosi 2016 tulee olemaan Salaliiton vuosi!

Keikat
Ohjelmatoimisto Pommilaukka
tel. +358 50 4680 467
www.pommilaukka.fi

No comments: